logo
Copyright Signbox Creative Solutions 2018
Hasseltse “PEETVADER” Opgepakt op Oudejaarsavond - Signmac, de mooiste signs en logo's.
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Hasseltse “PEETVADER” Opgepakt op Oudejaarsavond

Hasseltse “PEETVADER” Opgepakt op Oudejaarsavond

Op de valreep van 2015 werd de Hasseltse “Peetvader” van de reclame wederom terecht beschuldigd van diverse feiten door hem gepleegd in 2015.

Zijn collega’s beschuldigen Phil Put, ook wel Phil Signbox Put genoemd op Facebook, voor het maken en plaatsen van de mooiste lichtreclames en het maken van de allerknapste logo’s in Limburg en bronnen vertellen dat hij zelfs dat hij werkte tot ver buiten onze grensstreken.

Tot zelfs eind december dit jaar maakte hij zulke mooie realisaties en pronkte hier dan mee. Zijn concurrenten vonden dit walgelijk. Deze laatsten vinden dan ook dat deze “Zware Jongen” voor 2015 definitief op non-actief moet gezet worden.

Tot zijn laatste “Creatieve” verrijkingen behoren: La Cosa, La Cosa men, Afwerkingsbedrijf Schoeffaerts, VK Vastgoed, Project Evolution, Artchoc, Bistro l’Artiste en nog veel meer.

Phil Put verklaarde zich vandaag schuldig aan al deze feiten, maar zoals een échte “Godfather” altijd het allerlaatste woord heeft, zei hij dat Signbox vanaf 4 januari 2016 zijn praktijken weer verder zal zetten.

Zal ongetwijfeld vervolgd worden in 2016 via deze site

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.