logo
Copyright Signbox Creative Solutions 2018
FAQ: Veel Gestelde Vragen - Signmac, de mooiste signs en logo's.
467
page-template-default,page,page-id-467,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

FAQ: Veel Gestelde Vragen

Uw meest betrouwbare reclamepartner!

Met een gedegen kennis van constructie, verlichting, speciaal op maat gemaakte visuele producties, met de hand ontworpen logo’s en adembenemende advertentie designs is Signbox Creative Solutions de ideale partner voor al uw reclameproducties.

Wij helpen jullie graag met het plannen van startersbudget. Of we willen jullie ook bijstaan bij het verbeteren van uw huidige branding.

Heb ik een vergunning nodig voor een lichtreclame te laten plaatsen en zorgt Signbox Creative Solutions hiervoor?

De algemene regel is dat er voor elk soort van visuele reclame een vergunning vereist is. Wij geven u graag raad en zoeken uit of er al dan niet een vergunning dient ingediend te worden. Wij rekenen standaard € 360,- excl. BTW hiervoor aan.

Mijn lichtreclame is stuk en niet door jullie vervaardigd, is dit een probleem?

Signbox Creative Solutions herstelt alle reclames, zelfs niet door ons vervaardigd. Oude reclames die niet stuk zijn kunnen tevens door ons opgemaakt worden.

Hoe gaat zo’n lichtreclame in productie?

Eerstens wordt er door ons een afspraak met de klant gemaakt waarbij een budget wordt vooropgesteld. Vervolgens gaan wij mondeling een creatief voorstel doen. Kortelings volgt krijgt de klant een foto ontwerp, vergezeld van een op maat gemaakt prijs. Indien dit creatief concept en d prijs wordt goedgekeurd, ontvangt de klant een voorschotsfactuur van 50%. Na het storten van deze gaat de lichtreclame in productie. De klant wordt tijdens dit proces constant op de hoogte gehouden d.m.v. email updates. Bij plaatsing dient de klant nogmaals 30% van het totaalbedrag te voorzien en krijgt vervolgens 8 dagen om de resterende 20% te volstorten.

Welke garantie krijgen wij op de lichtreclame of de belettering?

De garanties op beletteringen zijn verschillend, lopende van 1 jaar op low-budget vinyl tot 3 jaar  voor een wagenbelettering met gegoten folie of wrap. Lichtreclames hebben standaard 1 jaar op neon, transfo’s en lampen. Niet op breuken! 2 tot 3 jaar op constructie en plaatsing.